Jobba på Hays

Gör karriär hos Hays

Bli en del av världens ledande rekryteringsbolag 

Börja din Hays-resa redan idag och bli kollega med våra över 9000 anställda som är utspridda på 250 kontor i 33 länder världen över. -Det kallar vi en global arbetsplats.

 

Vi är Hays 

På Hays tror vi att rätt jobb kan förändra en människas liv, och att rätt person kan förändra ett företag. Att påverka människors karriärsval är något många aldrig får chansen att uppleva, på Hays gör vi det varje dag.

En karriär på Hays är unik. Vi är experter på att bemanna och rekrytera experter. Genom att verkligen förstå våra kunder och kandidater, lokalt så väl som globalt, erbjuder vi expertis inom ett brett spektrum av brancher och sektorer. 

Om du motiveras av att hjälpa människor, vill utvecklas inom ditt expertisområde och drivs av att arbeta i en högpresterande och målinriktad miljö- är en karriär på Hays något för dig.

Hitta våra lediga tjänster på Hays här, kanske är just du vår nya kollega? 

 

Promo box Join Hays

 
Vi söker ständigt efter medarbetare som vill vara en del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss. Här hittar du våra lediga vakanser.

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.