Jobba på Hays

Jobba på Hays
Bli en del av vårt team

Vi tror att rätt jobb kan förändra en persons liv och att rätt person kan förändra ett företag. Att påverka människors karriärval är något som många aldrig kommer få en chans att uppleva. På Hays gör du det varje dag.

En karriär hos Hays är unik. Här är vi experter på att rekrytera chefer och specialister. Genom att verkligen förstå våra kunder och kandidater, lokalt såväl som globalt, erbjuder vi expertis inom ett brett spektra av branscher och sektorer.

Om du motiveras av att hjälpa människor, vill utveckla din egna  expertis och drivs av att arbeta i ett högt tempo i en kund och målorienterad miljö – då är en karriär på Hays för dig.


Vi är Hays 

På Hays är vi en utåtriktad grupp och vi gillar att fira vår framgång tillsammans och bibehåller på så sätt en hög energi och en stor passion för det vi gör.  För att se fler roliga sätt vi gillar att fira och belöna våra anställda. Följ oss i våra sociala medier för en närmare inblick i vår vardag.


Våra bakgrunder

Psykologer, ekonomer, jurister och ingenjörer – våra rekryteringskonsulter kommer från ett brett spektrum av olika utbildningar. Oavsett om du är nyexaminerad eller vill ha ett karriärbyte, är det vår mångfald som gör oss till de experter som vi är.

Som Researcher på Hays kommer din roll vara att identifiera och kontakta relevanta kandidater till olika uppdrag som dina kollegor arbetar med. Det är första steget in till oss på Hays för många av våra anställda och utgör en mycket bra grund för en framtida karriär som konsult. Som konsult utvecklas du sen från juniorkonsult, till konsult och senare till seniorkonsult. Innan det är dags att specialisera dig åt antingen ledarrollen eller affärsutvecklingsrollen. Karriärstegen finns tydligt beskrivna och tillgängliga för alla att ta del av.


Om du brinner för att arbeta med människor, är ambitiös, affärsinriktad och målorienterad – Hör av dig till oss!

Lediga tjänster Hays

Jobba på Hays?

Vill du jobba hos oss? Vi listar alla våra lediga tjänster här.

Lediga tjänster på Hays just nu