Jobba på Hays

Gör karriär hos Hays

Vi tror att rätt jobb kan förändra en persons liv och att rätt person kan förändra ett företag. Att påverka människors karriärval är något som många aldrig kommer få en chans att uppleva.
På Hays gör du det varje dag.

En karriär hos Hays är unik. Här är vi experter på att rekrytera chefer och specialister. Genom att verkligen förstå våra kunder och kandidater, lokalt såväl som globalt, erbjuder vi expertis inom ett brett spektra av branscher och sektorer.

Om du motiveras av att hjälpa människor, vill utveckla din egna  expertis och drivs av att arbeta i ett högt tempo i en kund och målorienterad miljö – då är en karriär på Hays vara rätt för dig.


Vi är Hays 

På Hays är vi en utåtriktad grupp och vi gillar att fira vår framgång tillsammans och bibehåller på så sätt en hög energi och en stor passion för det vi gör.  För att se fler roliga sätt vi gillar att fira och belöna våra anställda. Följ oss i våra sociala medier för en närmare inblick i vår vardag.


Våra bakgrunder

Våra rekryteringskonsulter kommer från en rad olika bakgrunder och det är vår mångfald som gör oss till de experter vi är. Oavsett om du är nyexaminerad eller mer senior så letar vi alltid efter fler talanger att inkludera i branschen, eftersom vi tror att det finns fler sätt en ett att bli en framgångsrik Rekryteringskonsult.

Som Researcher på Hays kommer din roll vara att identifiera och kontakta relevanta kandidater till olika uppdrag som dina kollegor arbetar med. Det är första steget in till oss på Hays för många av våra anställda och utgör en mycket bra grund för en framtida karriär som konsult. Som konsult utvecklas du sen från Juniorkonsult, till konsult och senare till Seniorkonsult. Innan det är dags att specialisera dig åt antingen ledarrollen eller affärsutvecklingsrollen. Karriärstegen finns tydligt beskrivna och tillgängliga för alla att ta del av.


Om du brinner för att arbeta med människor, är ambitiös, affärsinriktad och målorienterad – Hör av dig till oss eller hitta vilka lediga positioner hos oss vi har just nu. Kanske är just du vår nya kollega?

 

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.

CV upload

Öka chansen att bli matchad med relevanta uppdrag genom att ladda upp/ uppdatera ditt CV i vår databas.