Vad vi erbjuder

Vad vi erbjuder
Medarbetare på Hays

Hays anställer ett brett spektrum av människor med olika erfarenheter men de har alla en sak gemensamt, ambition och passion för att arbeta med affärsutveckling och människor. Vi förväntar oss inte att du ska vara en expert direkt så vi investerar mycket i ditt lärande och din utveckling. Via vårt omfattande introduktionsprogram men även on the job training, så erbjuds du en branschledande utbildning och fantastiska karriärmöjligheter.

Avancerade karriärmöjligheter
Vi erbjuder enastående karriärmöjligheter för rekryterare med en imponerade meritlista, och även för individer med erfarenhet i reklam som letar efter att byta karriär. Vi har en konkurrenskraftig kundbas som har byggts på sen 1976 med ledande företag som väljer Hays som deras bemanningsföretag.

Du kommer också ha möjligheten att arbete med den mest omfattande databasen i branschen, och dessutom bli försedd med alla resurser du behöver för att underlätta ditt arbete. Om du är en högpresterande rekryterare som vill dra nytta av att arbete på ett globalt företag är Hays platsen för dig.

För enastående prestationer kan din karriärsutveckling gå fort med möjligheter både lokalt och globalt. Vi har två lika viktiga grenar på Hays, att arbeta med affärer eller att arbeta med människor. Båda grenarna är etablerade inom företaget och erbjuder bra möjligheter såväl som en generös ersättning.

Karriärsbyte
Många av våra anställda har tidigare erfarenhet från att arbeta på bolagssidan. Hos oss får de möjlighet att dra nytta av sina tidigare erfarenheter men i ett nytt sammanhang. Med praktisk erfarenhet från ett av våra specialistområden så brukar de ha kort startsträcka och deras erfarenheter är ovärderliga för våra kunder.

Vi är specialiserade i olika branscher vilket innebär att vi kan erbjuda kunskap och utbildning för att bygga på din existerande kunskap eller erbjuda dig en helt ny utmaning i en ny bransch. Oavsett om din bakgrund är i juridik, ekonomi, bygg eller något annat – Kontakta oss för att diskutera din framtida karriär på Hays.

Globala karriärmöjligheter
Alla anställd på Hays har chansen till en global karriär med oss och hundratals har tagit nytta av den möjligheten under årens gång.
Många rekryteringskonsulter och annan personal från Hays har blivit förflyttade från en kontinent till en annan. På Hays uppmuntrar vi till internationella utbyten och vi erbjuder omfattande möjligheter att förflytta sig mellan olika Hays länder för de som gör goda resultat.
På Hays är din karriär mobil!