Varför välja Hays?

Varför välja Hays?
Att arbeta hos oss

Vi erbjuder en lärorik och spännande karriär i en bransch som handlar om människor

Som ett av Sveriges ledande företag inom specialistrekrytering så har de  tjänster som vi erbjuder våra kunder och kandidater  stor påverkan. Det motiverar oss varje dag att göra vårt bästa!
 
Som en rekryteringsexpert kommer du fokusera på ett specialistområde för att bli specialist och bäst inom just ditt område. Du kommer att hålla dig uppdaterad om hur marknaden ser ut, vilket behov dina kunder har vad som motiverar kandidaterna inom just det området.  

Du kommer att arbeta nära dina kunder för att förstå deras behov och på så sätt kunna leverera en ”best in class service”.  Dessa relationer, och de du utvecklar till dina kandidater, är kritiska för din personliga framgång som konsult – och hur väl du lyckas i din roll.

Vi vill att de som är allra bäst – eller har för avsikt att bli det - ska vara intresserade av en karriär hos oss. Vi vill ha experter, oavsett om de är erfarna eller strävar efter att bli det, som motiveras av att hjälpa såväl individer som företag och branscher att frodas.