Varför välja Hays?

Varför välja Hays?

Att arbeta på Hays

Vi erbjuder en lärorik och spännande karriär i en bransch som handlar om människor.
Som ett av Sveriges ledande företag inom specialistrekrytering så har de tjänster som vi erbjuder stor inverkan på våra kunder och kandidater .

På Hays tror vi att ett jobb kan förändra en persons liv, och att en person kan förändra en organisation. Vi som arbetar på Hays gör skillnad i människors liv- varje dag. Det motiverar oss att alltid göra vårt bästa.

Våra medarbetare arbetar i en högpresterande miljö där det är högt tempo och ständigt leveransfokus som gäller. Vi kallar vår kultur för en meritokrati; en kultur som förespråkar och belönar baserat på teamets så väl som dina personliga insatser, eftersom vi vet att våra anställda är vår bästa resurs.

Vi anställer personer baserat på deras potential och ger sen rätt förutsättningar för att lyckas genom utbildningar och coaching.
 

Bli en del av ett team i toppklass

Som konsultchef på Hays kommer du arbeta nära såväl dina kunder som kollegor för att förstå kundens behov och leverera en fantastisk rekryteringstjänst. Genom att underhålla redan existerande relationer samtidigt som du arbetar för att utveckla nya kundrealtioner så skapar du förutsättningarna för din egen framgång.
 
En vanlig arbetsdag kommer du att aktivt söka efter och kontakta kandidater och kunder. Du kommer att presentera Hays för nya affärskontakter och intervjua kandidater för olika uppdrag som du arbetar med. Det är en krävande roll som förutsätter att du arbetar med stort driv, målmedvetenhet och en sence of urgency i ett högt tempo.
 
Som konsultchef kommer du fokusera på ett av våra affärsområden för att bli specialist och bäst inom just ditt område. Du kommer att hålla dig uppdaterad om hur marknaden ser ut, vilket behov dina kunder har och vad som motiverar kandidaterna inom just det området. 

Du arbetar nära dina kunder för att förstå deras behov och på så sätt kunna leverera en ”best in class service”.  Dessa relationer, samt de relationer du utvecklar till dina kandidater, är avgörande för din personliga framgång som rekryteringskonsult – och hur väl du lyckas i din roll.

Vi vill att de som är allra bäst – eller har för avsikt att bli det - ska vara intresserade av en karriär hos oss. Vi vill ha experter, oavsett om de är erfarna eller strävar efter att bli det, som motiveras av att hjälpa såväl individer som företag och branscher att frodas. 
 
Kanske är just du vår nya kollega?
 
Kontakta oss för att diskutera din framtida karriär på Hays!
 
 


 

Varför välja Hays?

Promo box Join Hays

 
Vi söker ständigt efter medarbetare som vill vara en del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss. Här hittar du våra lediga vakanser.

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.