Hays tjänsteutbud

Våra expertområden

Om Hays- Startsida

Om Hays

 

Hays Sverige

Vi tror att rätt jobb kan förändra en persons liv. Och att rätt person kan förändra ett företag. Hays erbjuder omfattande rekryteringstjänster för dig, din organisation och din karriär.Vi är ett specialistrekryterings- och bemmanningsföretag som sedan starten i Sverige 2003 arbetar inom expertområderna: Ekonomi & Finans, IT, Life Sciences samt Teknik & Ingenjörer.
 

Vår vision
På Hays är vi experter på att rekrytera och bemanna kvalificerade medarbetare och matcha rätt person med rätt uppdrag. Tack vare lång erfarenhet inom branschen har vi god förståelse för våra kunders och kandidaters behov och har ett brett nätverk lokalt såväl som internationellt. 
 

Vår mission
Varje dag för vi kandidater och företag närmare varandra. På så vis hjälper vi kandidater att utveckla sin karriär samtidigt som vi hjälper företag att hitta rätt talanger. Som rekryteringsspecialister är vårt mål att hitta den perfekta matchen mellan båda. 

Specialrekrytering innebär att våra rekryteringskonsulter har utvecklat expertkunskap inom våra affärsområden Life Science, IT, Ingenjörer & Teknik samt Ekonomi & Finans.

Det är så vi matchar rätt person med rätt jobb, och det är vårt uppdrag. 

 

Hays Globalt

Hays är världsledande inom specialistrekrytering och experter på att rekrytera kvalificerade, professionella och kvalificerade människor över hela världen. Hays är marknadsledande i Storbritannien, Asien och Stillahavsområdet och en av marknadsledarna i Kontinentaleuropa och Latinamerika. Hays har över 10 000 anställda på 240 kontor i 33 länder i Europa, Australien, Asien, Nord- och Sydamerika. Vi ägs av Hays International Holdings Ltd, som är noterat på Londonbörsen sedan 1958.

1.300 människor hittar ett nytt jobb varje dag över hela världen tack vare Hays.

 

Hitta jobb med Hays
Som kandidat är du välkommen att registrera dig i vår databas och hitta våra lediga tjänster

 

Hitta jobb med Hays
Registrera din vakans hos oss så kontaktar våra experter dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig utveckla ditt företag. 


För oss är kund och kandidat av lika värde. Vill du veta mer om hur vi arbetar och hur vårt samarbete kan se ut – vänligen kontakta våra leveransansvariga.

DynamicForms JSP Portlet

Intresseanmälan

Indikerar ett obligatoriskt fält.

Vi på Hays är experter på att matcha talanger med lediga uppdrag. 

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan för att öka dina chanser att bli matchad med ditt nästa drömjobb. 

Kontakta oss

Vi finns här för att svara på dina frågor oavsätt om du är kandidat eller kund. 

HaysSearchForm Portlet

About hays- Promobox

Våra värderingar

Våra värderingar står till grund för vad vi gör och vad vi tror på.

Läs mer om våra värderingar

Hays Manchester City

Vi på Hays är stolta över att vara officiell sponsorer till Machester City. 

Läs mer om samarbetet här