Hays tjänsteutbud

Våra expertområden

Om Hays

Om Hays

ARBETAR FÖR DIN MORGONDAG

På Hays investerar vi i livslånga partnerskap som ger människor och företag möjlighet att lyckas. Med över 50 års framgång i bagaget och över 10 000 medarbetare i 33 länder har vi utvecklats för att sätta våra kunder i centrum för allt vi gör.
 
Vi är så mycket mer än ett specialist bemannings- och rekryteringsföretag, det som verkligen skiljer oss från andra är vår kunskap inom och djupa förståelse för affärsutveckling och vår förmåga att på ett meningsfullt sätt förnya oss för våra kunder. Genom att dela råd, insikter och expertis kopplat till dagens arbetsmarknad stöttar vi dig att fatta rätt beslut som gynnar din morgondag. 

Vi erbjuder ett brett utbud av bemannings- och rekryteringslösningar, oavsett om du letar efter nästa steg i din karriär eller om du söker medarbetare. Hays hjälper vi dig att komma dit du vill. 
 
Du kan lita på att vi levererar idag och hjälper dig att planera för morgondagen.
 
 

Letar du efter rätt roll för dig?

På Hays vet vi att det krävs noggranna överväganden för att hitta rätt roll vid rätt tidpunkt. Som livslånga karriärpartners är vi med våra kandidater varje steg på vägen.
 
Oavsett om du söker jobb just nu, vill karriärväxla eller ta dig uppåt i karriärstegen har vi den rätta expertisen, aktuell och relevant kunskap och de lämpligaste kontakterna för att hjälpa dig att nå dit du vill.
 
Tack vare våra insikter i branschen, vår kunskap inom lönesättning samt goda relationer med attraktiva arbetsgivare kan vi erbjuda en mängd jobb inom olika branscher och yrken som kan gynna dig i din karriär. 
 
 

Oavsett vilka ambitioner du har för ditt företag, delar vi dem

Oavsett om du letar efter människor som kan hjälpa till att omvandla din organisation eller inspirerande ledare som kan bidra till att förändra verksamheten - erbjuder vi dig alla de specialiserade personaltjänster du behöver. Från fast, tillfällig och kontraktsanställning till Executive Search och interimstjänster har vi tillgång till de starkaste talangnätverken som ger dig rätt kompetenser och egenskaper för dina behov.
 
Genom att leverera ett brett och flexibelt utbud av tjänster inom olika branscher och yrken hjälper vi din organisation att fylla ert rekryteringsbehov och och utveckla era personalstrategier. 
 
Med ett starkt fokus på nuläget och sikte på framtiden, förbättrar och utökar vi ständigt våra tjänster för att möta våra kunders behov. Hays erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och tillfälliga lösningar som RPO och MSP - oavsett hur din specifika situation ser ut kan du lita på att vi är dina livslånga partner som ger ditt företag möjlighet att lyckas.
 
Vi samarbetar med dig för att tillhandahålla den kunskap, expertis och innovation som behövs för att tillsammans utforma en holistisk personalstrategi.
 
 

HaysSearchForm Portlet

Vakans

Rekryteringsbehov? Registrera ett jobb hos Hays och låt oss matcha dig med rätt kandidat.

CV upload

Öka chansen att bli matchad med relevanta uppdrag genom att ladda upp/ uppdatera ditt CV i vår databas.

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.

Client reviews

 
Ett bra sätt att lära känna oss är via våra kunder och konsulter. Läs mer om våra tidigare samarbeten här.
 

Kundundersökning

 
Läs mer om hur vi på Hays arbetar med kundundersökningar för att säkerställa fortsatt hög service till kunder och kandidater.
 

About hays- Promobox

Hays värderingar

Våra värderingar står till grund för vad vi gör och vad vi tror på.

Läs mer om våra värderingar

Hays globala karriärblogg

Håll dig uppdaterad om arbetsmarknaden i stort och få karriärtips från experter.

Ta mig till bloggen

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av bemannings- och rekryteringslösningar och stöttar företag att fatta rätt beslut idag och planera för morgondagen.

Läs mer om våra tjänster