Hays tjänsteutbud

Våra expertområden

Om Hays- Startsida

Om Hays

Hays Sverige

Vi är ett specialistrekryteringsföretag som sedan starten i Sverige 2003 arbetar inom olika expertområden: IT, Life Sciences, Teknik & Ingenjörer.
För oss är kund och kandidat av lika värde. Vill du veta mer om hur vi arbetar och hur vårt samarbete kan se ut – vänligen kontakta våra leveransansvariga.

 

Vårt tjänsteutbud

  • Rekrytering
  • Konsultlösningar
  • Search
  • Executive Search
  • Second Opinion
  • Tester

 

Våra konsulter arbetar enbart med denna typ av bolag och kandidater vilket ger ett gediget och ständigt uppdaterat kontaktnät. Det är rekryteringskonsulten som kan marknaden, ansvarar för processen samt är din kontakt.
Vår branscherfarenhet inom olika affärsområden- och rekryteringsbranschen ger oss förmågan att snabbt anpassa sökvägar och finna innovativa sätt att både hitta och attrahera kandidater till ditt bolag.

Hays anpassar sin rekryteringsprocess efter kundens önskemål och behov. Vår rekryteringsprocess inkluderar både urval och search. Naturligtvis arbetar vi professionellt och behandlar känsliga uppgifter konfidentiellt.

Hays Specialist Recruitment är ledande inom specialistrekrytering. Vi är expert på att rekrytera kvalificerade, professionella och kvalificerade människor över hela världen, är marknadsledande i Storbritannien och Asien och Stillahavsområdet och en av marknadsledarna i Kontinentaleuropa och Latinamerika. Hays har över 10 000 anställda på 240 kontor i 33 länder i Europa, Australien, Asien, Nord- och Sydamerika. Vi ägs av Hays International Holdings Ltd, som är noterat på Londonbörsen sedan 1958.

 

Hitta jobb med Hays
Som kandidat är du välkommen att registrera dig i vår databas och hitta våra lediga tjänster

Hitta medarbetare med Hays
Registrera din vakans hos oss så kontaktar våra experter dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig utveckla ditt företag. 

DynamicForms JSP Portlet

Intresseanmälan

Indikerar ett obligatoriskt fält.

Vi på Hays är experter på att matcha talanger med lediga uppdrag. 

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan för att öka dina chanser att bli matchad med ditt nästa drömjobb. 

HaysSearchForm Portlet

Hays värderingar

Hays värderingar

Läs mer om våra värderingar

Kontakta oss

 

Vi finns här för att svara på dina frågor oavsätt om du är kandidat eller kund.