Hays syfte och värderingar

Hays syfte och värderingar

Vårt Syfte

Vi gynnar samhället genom att hjälpa människor att lyckas och möjliggöra att
organisationer utvecklas  - vi skapar möjligheter och förbättrar liv.

Våra Värderingar

Vi gynnar samhället genom att hjälpa människor att lyckas och möjliggöra att
organisationer utvecklas  - vi skapar möjligheter och förbättrar liv.

Hays värdringar som definierar vilka vi är och vad vi gör. Våra värderingar hjälper oss att nå våra mål, att hitta rätt person till rätt plats. Vårt beteende, vår presentation och kommunikation inspireras av våra värderingar.

Vår kultur präglas av affärsmässighet i en kund och målorienterad miljö. Vi vill vara en strategisk partner till våra kunder och det givna valet för våra kandidater under utvecklingen av deras karriär. Hays affärsmodell uppmuntrar och belönar baserat på prestation vad du har åstadkommit. Vi har ett team av drivna och engagerade kollegor som har roligt tillsammans på vägen till att nå våra individuella och gemensamma mål.
Nedan följer våra värdeord: 


Passion för människor

Vi är verksamma för att vi tror på människor. Vi vet att rätt person i rätt roll kan förändra liv och utveckla organisationer till det bättre - att skapa den förbindelsen betyder allt för oss. Med ihärdighet, empati och stolthet hjälper vi organisationer att säkra den talang de behöver för att lyckas och hjälper individer att få ut mesta möjliga av varje fas i sin karriär.


Ambitiös

Det bästa sättet vi kan visa engagemang för våra kunder och kandidater är genom vår ambition för dem. Deras framgång är vår framgång, så vi håller inte tillbaka.Vi gör modiga drag, strävar högt och arbetar hårt varje dag för att uppnå den positiva påverkan som uppnådd framgång medför i människors liv.


Expert

Människor vänder sig till oss för att vi är experter, med över 50 års erfarehet inom rekrytering och kompetensförsörjning.
Vi kombinerar denna insikt med djupgående specialistkunskap som gör det möjligt för oss att placera talanger i ett brett spektrum av industrier och sektorer över hela världen. Denna expertis är nödvändig- du kan helt enkelt inte hitta, engagera och placera rätt personer i rätt roller utan den.


Insiktsfull 

Utöver förståelsen för människors färdigheter och erfarenheter, finns en verklig konst att matcha dem med rätt möjligheter. Det krävs en nyfiken inställning för att förstå varje persons ambitioner och drivkrafter samt komma till de rätta insikterna för att säkerställa den perfekta matchningen för varje roll. Även när det kommer till att förstå behovet av kompetens i en organisation krävs insikt, nyfikenhet och instinkt för att hjälpa våra kunder uppnå sin fulla potential.
 

Innovativ

Vi söker ständigt efter nya och mer effektiva sätt att göra den perfekta matchningen mellan kund och kandidat. Detta innebär att vi är beslutsamma, lättrörliga och öppna för ideér – vare sig det rör sig om att testa ny teknik, utveckla våra anställda eller förbättra vårt arbetssätt. Vårt mål är enkelt: att ständigt ligga ett steg före när det kommer till att skapa morgondagens rekryteringsupplevelse.


Göra det rätta

Allt vi gör grundar sig i vår tro på att alltid göra det rätta i varje situation. Att fatta rätt beslut förbättrar och skyddar vårt rykte, bygger förtroende hos alla våra kunder, kandidater och andra intressenter. Detta förenar oss och gör oss starkare.


Läs mer om Hays

promobox

Karriär med Hays

Varför välja Hays?

Vad vi erbjuder
 

Promo box Join Hays

 
Vi söker ständigt efter medarbetare som vill vara en del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss. Här hittar du våra lediga vakanser.

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.