Hays syfte och värderingar

Hays syfte och värderingar

 

Vårt syfte

Vi investerar i att skapa livslånga partnerskap som ger människor och företag möjlighet att lyckas.

Våra värdeord

Nedan presenteras Hays värdeord som ligger till grund för allt vi gör. 


Kraft genom partnerskap

Genom starka partnerskap skapar vi möjligheter och nya vägar framåt. Vi tar oss tid att lyssna på och förstå människors behov och ambitioner så att vi kan bemöta dem på bästa tänkbara sätt. Samarbete och inkludering är kärnan i vårt förhållningssätt, att tillsammans skapa lösningar, lära av varandra och dela med oss av kunskap och erfarenheter. Det är det som ligger till grund för goda relationer och möjliggör delad framgång.

 

Tänk bortom gränser 

Vår kunskap och ambition är det som driver oss framåt. Vi utmanar oss själva och våra kunder med öppna, nyfikna sinnen som överväger alla vinklar utan att hållas tillbaka av tankesättet ”det är så vi alltid har gjort det”. Vi ser helheten idag samtidigt som vi bygger ett långsiktigt perspektiv där vi kan förutse förändringar vilket säkerställer att vi kan vara trygga och agila i vår rådgivning - det är det som gör oss till de experterna vi är.


Gör det rätta

Vi agerar alltid för våra kandidaters, våra kunders, vårt samhälles och varandras bästa. Det finns alltid mer än en lösning och vi vill hitta den rätta varje gång, eftersom varje person och varje situation är unik. Vi står fast vid våra åtaganden, vi håller våra löften och vi behandlar alla med den respekt de förtjänar.  Det är det som inger förtroende.


Läs mer om att jobba på Hays

promobox

Karriär med Hays

Varför välja Hays?

Vad vi erbjuder
 

Promo box Join Hays

 
Vi söker ständigt efter medarbetare som vill vara en del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss. Här hittar du våra lediga vakanser.

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.