Hays Expertområden

Hays Expertområden

 
 
 

Ekonomi & Finans Spec page

Ekonomi & Finans
Specialister på rekrytering & bemanning av ekonomiroller

 

Hays rekryterar och bemannar ett brett spektra av ekonomi- och finansroller. Exempel på vanliga roller: CFO, Ekonomiansvarig, Business Controller, Financial Controller, Controller, Redovisningschef, Redovisnings-
ekonom, Redovisningsassistent, Lönekonsult, Ekonomiassistent samt roller inom Treasury.

Våra rekryteringskonsulter inom Ekonomi & Finans har lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut kvalificerade ekonomer. Vi har stor insikt och bred kunskap, vilket gör att vi attraherar och intresserar vassa kandidater liksom det ger oss trygghet i att förstå våra uppdragsgivare och deras behov.

Hays har affärsområden som motsvarar alla de viktigaste funktionerna inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra experter gedigen kunskap, i form av studier och arbetslivserfarenhet, inom det egna området. Vi kan Ekonomi & Finans från insidan, har god förståelse för marknaden, följer utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar och har ett brett kontaktnät. I korthet – Vi är experter på att rekrytera och hyra ut specialister inom ekonomi.

Är du arbetsgivare och har en vakans inom Ekonomi & Finans eller är arbetssökande ekonom?
Vänligen kontakta

Andrea Eugenio Silvano, Affärsansvarig Konsultchef
Mejl: andrea.esilvano@hays.com
Telefon: +46 (0)70 450 60 21

Alla jobben

HaysSearchForm Portlet

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.

CV upload

Öka chansen att bli matchad med relevanta uppdrag genom att ladda upp/ uppdatera ditt CV i vår databas.

Jobbevakning

Ta del av intressanta jobb genom att skapa en jobbevakning.

Skapa jobbevakning