Ekonomi & Finans Spec page

Ekonomi & Finans
Jobb inom Ekonomi & Finans

 

Söker du jobb som CFO, ekonomichef, business controller, financial controller, redovisningsekonom, redovisningsansvarig, group controller, controlling manager, accounting manager, finance manager, finance business partner, financial reporting manager, redovisningskonsult, aktuarie, risk manager, compliance manager, leasingspecialister?

Alla rekryteringskonsulter inom vårt specialistområde Ekonomi & Finans har lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut kvalificerade ekonomer. Vi har en insiktsfull förståelse och kunskap, vilket gör att vi attraherar och intresserar duktiga kandidater liksom det ger oss trygghet i att förstå våra uppdragsgivare och deras behov.

Hays har affärsområden som motsvarar alla de viktigaste funktionerna inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra medarbetare gedigen kunskap, i form av studier och arbetslivserfarenhet, inom det egna området. De kan sitt affärsområde från insidan, vet hur marknaden ser ut, känner till utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar och har breda kontaktnät. I korthet – de är experter på att rekrytera och hyra ut specialister.

Alla jobben

HaysSearchForm Portlet

Jobbevakning

Ta del av intressanta jobb genom att skapa en jobbevakning.

Skapa jobbevakning

Karriärtips

Expertråd om jobbsökning, jobbansökan och intervjuteknik.

Ta del av våra tips