FRAMTIDEN HAR

hdhd

NATTA

TEEEEST

test1

 
 

header client

VI STÖTTAR MÄNNISKOR OCH FÖRETAG MOT FRAMGÅNG

Det har skett en stor förändring på arbetsmarknaden- uttrycket ”business as usual” är ett minne blott. Oavsett hur framtiden ser ut för ditt företag är Hays din livslånga partner redo att möta morgondagen tillsammans med dig. Genom att kombinera smarta innovationer, globala nätverk och djupgående kunskaper hjälper vi människor och företag att lyckas. Vårt mål är att agera vägvisare genom att med god förståelse för era behov stötta med de bästa personallösningarna för era specifika utmaningar.

VÅRT LÖFTE ÄR ATT ARBETA FÖR DIN MORGONDAG, DET BETYDER FÖLJANDE FÖR OSS...

Main videon 2

VIDEO 2

Talk to us

VI ÄR REDO
ÄR DU?

 
Vill du aktivt dra nytta av de möjligheter som kommer med förändring? Vill du samtidigt växa och utvecklas och ge dig själv de bästa förutsättningarna? Om ja, är du på rätt plats tillsammans med oss.

FRAMTIDEN HAR

FRAMTIDEN HAR

FRAMTIDEN HAR

CLIENT MAIN CONTENT

VI LEDER DITT FÖRETAG I RÄTT RIKTNING

Behovet av specialister är på sikt lika brådskande som företags förmågan att anpassa sig till nya arbetsvanor. På en ständigt föränderlig arbetsmarknad kan du lita på att vi på Hays finns vid din sida och stöttar och coachar er i rätt riktning. Våra kunder är vårt största fokus och vi investerar i långa partnerskap för att skapa de bästa förutsättningarna för företag att nå framgång. Genom att dela råd, insikter och expertis kopplat till dagens arbetsmarknad stöttar vi dig att fatta rätt beslut som gynnar din morgondag. Du kan lita på att vi levererar idag och hjälper dig att planera för morgondagen. 

 

main blocks

VÅRA TJÄNSTER

Hays erbjuder ett brett utbud av bemannings- och rekryteringslösningar som matchar din organisations specifika behov.

Vårt erbjudande

SAGT OM HAYS

För oss är våra kunders och kandidaters framgång vårt största fokus. Läs mer om vad de sagt om tidigare samarbeten.

Kundreferenser

PERSONALBEHOV?

Behov av personal? Låt Hays hjälpa dig att hitta rätt person nu eller planera för framtida behov.
 

Registrera vakans/projekt

Block candidates

MORGONDAGEN HAR OÄNDLIGA MÖJLIGHETER FÖR JOBBSÖKANDE

VI HJÄLPER DIG ATT FATTA RÄTT BESLUT FÖR FRAMTIDEN

Kanske går du i tankar på att byta jobb, eller vill börja planera och aktivt agera för att ta nästa steg i din karriär? Hays specialister stöttar dig i din personliga utveckling och finns här för att ge dig råd och coacha dig att nå dit du vill. Ta hjälp av Hays att hitta ditt nästa drömjobb.

Candidate header

LEDIGA JOBB

Besök vår jobbportal och hitta ditt nästa drömjobb bland våra lediga tjänster. 
 

Alla lediga jobb

KARRIÄRTIPS

Ta del av våra specialisters bästa karriärsråd, och bli mer framgångsrik i ditt jobbsökande. 
 

Ta del av våra experttips

BLI EN DEL AV VÅRT NÄTVERK

Genom att ladda upp ditt CV hos oss blir du tillgänglig för våra specialister att matcha dig med intressanta uppdrag. 

Ladda upp CV

ABOUT HAYS

 
Hays är mer än bara ett specialist bemannings- och rekryteringsföretag, det som verkligen skiljer oss från andra är vår kunskap inom och djupa förståelse för affärsutveckling och vår förmåga att på ett meningsfullt sätt förnya oss för våra kunder. Genom att dela råd, insikter och expertis kopplat till dagens arbetsmarknad stöttar vi dig att fatta rätt beslut som gynnar din morgondag.
 
Vi arbetar för din morgondag genom att coacha och stötta dig på din väg mot framgång, erbjuda tjänster inom bemanning, rekrytering och contracting inom våra specialistområden. 
En sak är säker: Arbetsmarknaden kommer att fortsätta utvecklas - och det kommer även vi. Vi är redo att möta morgondagen tillsammans med dig!