Varför välja Hays

Varför du som frilansare bör välja Hays som din partner

Ledande inom konsultlösningar

Vi på Hays har många års erfarenhet inom konsultbranschen och är stolta över att vara ledande inom konsultlösningar. Vi erbjuder dig följande:


Topprojekt

Hays är ett globalt bolag och vår internationella position öppnar upp möjligheter för dig som kandidat att få tillgång till spännande toppprojekt hos attraktiva arbetsgivare i en rad olika branscher. 

 

Service -anpassad efter dina behov

Våra experter ger dig råd och stöttning som är anpassad efter din situation och dina behov och finns till hands för att underlätta för dig. Vi kan ge stöttning i flertal avseenden, så som 
ekonomiska aspekter, möjligheter till teknisk eller personlig utveckling; eller hantera din arbetstid på ett flexibelt sätt.
 

Flexibla möjligheter

Sammanfattningsvis erbjuder vi dig möjligheten att vara chef över ditt eget öde. Som konsult hos Hays blir du det. Vi kommer att spara din tid genom att leta efter nästa kund eller projekt- du behöver bara dyka upp, göra ett bra jobb och ta emot betalningen –  övrigt pappersarbete sköter vi.
 

Säker betalning

Du kommer att dra nytta av stabiliteten som erbjuds från ett företag med över 9000 experter i 33 olika sektorer. Vi betalar alltid ut lön i tid och kan garantera att du kommer att få dina pengar i enlighet med villkoren i ditt kontrakt.

 

Vill du veta mer om hur du som frilansare kan ta hjälp från våra experter? Kontakta oss så berättar vi mer!

CV upload

Öka chansen att bli matchad med relevanta uppdrag genom att ladda upp/ uppdatera ditt CV i vår databas.

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.