Kontakta oss

Frågor?

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om våra konsultlösningar

Hitta ditt närmaste Hays kontor

Konsultlösningar

Konsultlösningar
som adderar värde

Hays är experter inom konsultlösningar
Som världens ledande internationella rekryteringsföretag använder vi vår globala marknadskunskap till att hjälpa företag att rekrytera de experter som behövs. Hays löser årligen över 250 000 konsultuppdrag. Framgången i detta handlar om vårt specialiserade arbetssätt. Genom att varje rekryteringsspecialist har sitt nätverk av konsulter kan vi med precision matcha ditt behov med rätt kompetens. Vi löser konsultbehov inom alla branscher och företag, stora som små. Uppdragen återfinns i samtliga expertområden, både inom privat och offentlig sektor.

Kvalificerade konsulter
Vi kan hjälpa dig hitta rätt sorts specialister till dina olika projekt. Vi rekryterar i ett brett spektrum inom våra specialistområden och letar ständigt efter kunskap som hjälper våra kunders projekt att frodas.

 

Fördelen med att
anställa en konsult

Här finns några av de många fördelarna med att anställa en konsult.

Flexibla val
En erfaren entreprenör kommer att bidra med kunskapen du behöver för att slutföra dina kritiska projekt, oavsett hur lång tid det tar, och utan att gå in i en långsiktig överenskommelse. Du bestämmer över kontraktstiden och skräddarsyr dina budgetkrav.   

Noggranna kontroller
Vi tar vårt ansvar på största allvar för att säkerställa att alla våra entreprenörer granskas noggrant, och ser till att lagstiftning och processer följs. I fallet att en anställd skulle bli sjuk täcker vi också kostnaderna.

Vår omfattning
Vi har en omfattande databas över experter, både internationellt och nationellt, inom flera sektorer. Vilket innebär att vi inte bara hittar rätt personer med rätt kompetens på kort varsel, utan att vi även kan ge dig en lokal service så att ditt företag kan fortsätta att nå sina mål utan avbrott.

Priser som kan konkurrera
Tack vare vår utbredning har vi tillgång till många olika kompetenser inom IT-Contracting, vilket tillåter oss att vara noggranna i våra lösningar, så att vi kan försäkra dig att du alltid får den bästa och mest kostnadseffektiva hjälpen för att möta dina krav.

Och dessutom
Även om du redan har hittat en entreprenör via dina egna kontakter och nätverk, kan vi fortfarande ta hand om all din fakturering och hjälpa till med löneutbetalning, och alltså helt ta bort den administrativa bördan.

Vår Konsultprocess

 

Hays tjänsteutbud

Hjälp med kompetensförsörjning?

Som ledande experter inom specialismrekrytering erbjuder vi flera rekryteringslösningar och tjänster.

Hays tjänsteutbud

Sagt om Hays

Sagt om Hays

Ett bra sätt att lära känna oss är via våra konsulter.

Läs mer