Hays Expertområden

Bemanning

Bemanning
Konsultlösningar som adderar värde

Hays Specialist Recruitment är ett av världens största bolag inom specialistrekrytering och bemanning. I över 50 år har våra experter hjälpt företag att hitta rätt kompetens.

 

Experter inom bemanning och konsultlösningar

Som världens ledande internationella rekryterings- och bemanningsföretag använder vi vår globala marknadskunskap för att hjälpa företag att rekrytera de experter som behövs. 

Hays löser årligen över 250 000 konsultuppdrag. Framgången i detta handlar om vårt specialiserade arbetssätt. Genom att varje rekryteringsspecialist har sitt nätverk av konsulter kan vi med precision matcha ditt behov med rätt kompetens. Vi löser konsultbehov inom alla branscher och företag, stora som små. 

Kvalificerade konsulter
Vi kan hjälpa dig hitta rätt sorts specialister till dina olika projekt. Vi rekryterar i ett brett spektrum inom våra specialistområden och letar ständigt efter kunskap som hjälper våra kunders projekt att frodas.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra experter kan hjälpa dig hitta rätt talang till just ditt företag.

 

Vakans

Rekryterar du nu? Registrera din vakans hos Hays och låt oss matcha dig med rätt kandidat.

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.

Sagt om Hays

Sagt om Hays

Ett bra sätt att lära känna oss är via våra kunder och konsulter.

Läs mer