Browse by expertise

IT Contracting

IT Contracting med Hays
We get IT

Vad är IT contracting?

IT-contracting är helt enkelt när en IT-specialist fungerar som en entreprenör och själv säljer sina tjänster till en kund, där kontrakten ofta varierar från projekt till projekt. Dessa specialister är kontrakterade temporärt, oftast för att arbeta på individuella projekt, till skillnad från personal som är anställd permanent med tills vidare-kontrakt.

                        

Att arbeta med Hays underlättar för dig som IT-specialist

För IT-specialisterna agerar vi som en mellanhand och hittar företag som behöver deras kunskap. På Hays har vi redan ett stort nätverk med kontakter, vilket minskar oron i att inte veta vad nästa jobb är. Detta gör att våra IT-specialister bara behöver fokusera på att göra ett bra jobb.
 

Varför du skall välja Hays

Hays är stolta över att vara ledande inom konsultlösningar och vi är fast beslutna att ge våra kandidater:

Topprojekt
Vår enorma internationella spridning innebär att vi har starka relationer med viktiga arbetsgivare i branschen, och tillgång till de allra bästa projekten.

Service anpassad efter dina behov
Vi har konsulter vars uppgift är att underlätta för dig som konsult både när det kommer till inriktning och plats, så att vi verkligen förstår just dig och dina behov; oavsett om det är ekonomiska frågor, möjligheter till teknisk eller personlig utveckling; eller att hantera din arbetstid på ett flexibelt sätt.

Säker betalning
Du kommer att dra nytta av stabiliteten som erbjuds från ett företag med över 9000 experter i 33 olika sektorer. Vi betalar alltid ut lön i tid och kan garantera att du kommer att få dina pengar i enlighet med villkoren i ditt kontrakt.
 
Flexibla möjligheter
Sammanfattningsvis erbjuder vi dig möjligheten att vara chef över ditt eget öde. Som konsult hos Hays blir du det. Vi kommer att spara din tid genom att leta efter nästa kund eller projekt- du behöver bara dyka upp, göra ett bra jobb och ta emot betalningen –  övrigt pappersarbete sköter vi.

 

 

Contact us

Want to get in touch with us? Contact us about your needs whether you are a client or a candidate.

CV upload

Upload your CV to our database, so we can help you finding the next step in your career.