Rekryteringskonsult till vår kund i Solna

Är du på jakt efter ett nytt jobb som rekryteringskonsult? Se hit!
Vi söker en driven och erfaren rekryteringskonsult till vår kund i Solna. Uppdraget startar i april och pågar fram till september, med möjlighet till förlängning. Du kommer vara anställd som konsult på Hays, men arbeta hos vår kund i Solna med möjlighet att jobba hemifrån några dagar i veckan.

Som rekryteringskonsult kommer du bli en del av ett globalt team, men arbeta mot den svenska marknaden. Vi söker dig med erfarenhet från rekrytering och gärna med en akademisk utbildning inom HR eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i bemanningsbranschen. Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen, från framtagande av kravprofil, annonspublicering, intervjuer, referenstagning till anställning av vald kandidat. Du kommer arbeta i nära samarbete med rekryterande chefer i verksamheten. Rollen innefattar mycket administrativt arbete.

För att du ska trivas i rollen ser vi att din förmåga att kommunicera på engelska och svenska är mycket god samt att du med stort driv och engagemang tillsammans med övriga i teamet strävar efter att nå högt uppsatta mål. Som person är du strukturerad, driver, resultatorienterad, självgående och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik.

Meriterande om du har:
• Några års erfarenhet inom rekrytering inom IT, gärna i ett större företag.
• Kunskap om LinkedIn Recruiter samt Workday.

Vad du behöver göra nu
Om du är intresserad av rollen ansök direkt genom att klicka på ”Ansök nu”. Vi hanterar ansökningar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-03-22. Välkommen med din ansökan!

Om Hays
Vår mångåriga erfarenhet av bemanning och rekrytering samt expertis inom arbetsmarknaden gör oss till en stark partner att ha vid din sida. Vi upprätthåller goda relationer med kunder i alla branscher och kan därför förse specialister med spännande projekt och attraktiva jobbmöjligheter inom Tech, Life Science, Ekonomi & Finans samt HR & Inköp. Oavsett om du önskar arbeta inom en internationell koncern eller på ett lokalt företag: hjälper vi dig att matcha dina intressen och erfarenheter för att hitta just det jobb som passar dig- För på Hays är din framgång vår ambition.


#900378
Klicka här för att läsa HAYS Integritetspolicy, som ger detaljerad information om hur vi använder och skyddar din personliga information samt dina rättigheter kopplade till dina personuppgifter som vi har sparade hos oss .

Sammanfattning

Jobbtyp
Tidsbegränsad
Industri
Teknik & internettjänster
Ort
Solna/Sundbyberg
Specialisering
HR
Ref:
900378

Tala med en konsult

Tala med Greta Kezelyte, specialistkonsulten som hanterar denna position, i Stockholm
Hays, Bryggargatan 4,

Telefon: +46704506008