Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

Om Hays

Hays Sverige är ett specialistrekryteringsföretag som sedan starten i Sverige 2003 arbetar inom olika expertområden: Ekonomi & Finans, IT, Life Sciences, Teknik & Ingenjörer.

Våra konsulter arbetar enbart med denna typ av bolag och kandidater vilket ger ett gediget och ständigt uppdaterat kontaktnät. Det är rekryteringskonsulten som kan marknaden, ansvarar för processen samt är din kontakt.
Vår branscherfarenhet inom olika affärsområden- och rekryteringsbranschen ger oss förmågan att snabbt anpassa sökvägar och finna innovativa sätt att både hitta och attrahera kandidater till ditt bolag.

Hays anpassar sin rekryteringsprocess efter kundens önskemål och behov. Vår rekryteringsprocess inkluderar både urval och search. Naturligtvis arbetar vi professionellt och behandlar känsliga uppgifter konfidentiellt.

Vårt tjänsteutbud:
•    Rekrytering
•    Interimslösningar
•    Headhunting
•    Executive Search
•    Second opinion
•    Tester och personlighetsanalyser
•    Annonsering och webblösningar

För oss är kund och kandidat av lika värde. Vill du veta mer om hur vi arbetar och hur vårt samarbete kan se ut – vänligen kontakta våra leveransansvariga. Som kandidat är du välkommen att registrera dig i vår databas och titta på våra lediga tjänster. 

Hays har totalt 9,023 anställda på 240 kontor i 33 länder i Europa, Australien, Asien, Nord- och Sydamerika. Vi ägs av Hays International Holdings Ltd, som är noterat på Londonbörsen sedan 1958. Räkenskapsåret 2012/2013 omsatte vi ca 40 miljarder SEK.

Hays - Powering the world of work

 

Hays - Experts Across The Globe

Hays - Experts In A Complex World