Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

Sälj & Marknad

corporate

Vi har stor erfarenhet av att rekrytera människor till det som är företagens mest offensiva funktioner. Människor som vet vad som krävs för att väcka intresse för företaget och dess produkter. Det är människor som vet att vi köper det vi känner till och tycker om. För att lyckas måste man väcka positiva känslor samt förstå skillnaden mellan att sälja och att få folk att vilja köpa.

Det är människor som har ett energiskt målmedvetet sinne. Som har förmågan att leverera, inte bara vad kunden vill ha utan vad kunden ibland inte ens har vågat drömma om. På Hays vet vi var dessa människor finns och hur vi får dem till er organisation.

Hays har affärsområden som motsvarar alla de viktigaste funktionerna inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra medarbetare gedigen kunskap, i form av studier och arbetslivserfarenhet, inom det egna området. De kan sitt affärsområde från insidan, vet hur marknaden ser ut, känner till utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar och har breda kontaktnät. I korthet – de är experter på att rekrytera specialister.
 

Module-Marketing-380px-x-160px_4.jpg

Rekryterar du nu?

Välj bland tre enkla sätt att snabbt hitta någon till din lediga tjänst.

Fyll i information om din lediga tjänst
Module-Marketing-380px-x-160px_3.jpg

Digitala rekryteringskompanjer

Våra digitala tjänster inkluderar webbdesign, videos, online-annonsering och onboarding.

Om Hays Digital & Creative