Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

IT

it

Vi är Europas överlägset största rekryterings- och bemanningsföretag inom IT. Grundläggande förklaring till vår ledande position är vår förståelse för informationsteknik som den kanske mest snabbföränderliga verksamheten inom näringslivet. Det kräver snabb anpassning från vår sida till ny forskning, ny tillämpning, nya funktioner hos både leverantörer och beställare av lösningar inom informationsteknik.

Till det kan läggas vår storlek som ger oss en givande kontaktyta inom IT över hela Europa och resten av världen. Vi får tillfälle att bygga upp nyttiga och intressanta relationer med både arbetssökande och företag, vilket ger oss både erfarenheter och kunskaper som vi kan utnyttja i olika faser av våra uppdrag.

Förutom rekrytering arbetar vi även med konsultförmedling. Hays är en av de största konsultförmedlaren i norra Europa inom IT.

Hays har affärsområden som motsvarar alla de viktigaste funktionerna inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra medarbetare gedigen kunskap, i form av studier och arbetslivserfarenhet, inom det egna området. De kan sitt affärsområde från insidan, vet hur marknaden ser ut, känner till utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar och har breda kontaktnät. I korthet – de är experter på att rekrytera specialister.
 

Module-IT-380px-x-160px_3.jpg

Rekryterar du nu?

Välj bland tre enkla sätt att snabbt hitta någon till din lediga tjänst.

Fyll i information om din lediga tjänst
Module-IT-380px-x-160px_1.jpg

Digitala rekryteringskompanjer

Våra digitala tjänster inkluderar webbdesign, videos, online-annonsering och onboarding.

Om Hays Digital & Creative
|