Hays Expertområden

Hays Expertområden

Hays Expertområden

 
 
 

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.

Teknik & Ingenjörer spec page

Teknik & Ingenjörer
Specialister på rekrytering inom teknik- och ingenjörsroller

   

Vi är ett av världens mest framgångsrika företag inom rekrytering och bemanning. Vår framgång bygger till stor del på att vi är experter på att rekrytera specialister- bland annat inom teknik.

Letar du efter en position som Anläggningsingenjör, Applikationsingenjör, Automationsingenjör, Brandingenjör, Designingenjör, Driftingenjör, Elkonstruktör, Energy Adviser, HSE-Manager, HVAC ingenjör, Logistics Manager, Mek/rörkonstruktör, Produktionschef, Processingenjör, Produktionsingenjör, Produktionsansvarig värme, Projektledare – industri, Projektledare – produktutveckling, R&D ingenjör, R&D Manager, Serviceingenjör, Supply Chain Manager, Systemingenjör, Teknisk säljare, Validerinsingejör? Hays team inom Teknik & Ingenjörer har kontinuerligt lediga tjänster i portföljen som kan accelerera din karriär.


Hays har affärsområden som motsvarar alla viktiga funktioner inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra medarbetare gedigen kunskap i form av studier och/eller arbetslivserfarenhet av det egna området. Vi kan det egna affärsområdet från insidan; vi vet hur marknaden ser ut, känner till utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar, har breda kontaktnät. I korthet – vi är experter på att rekrytera specialister.

Är du arbetsgivare och har en vakans inom Ingenjörer & Tekink eller är arbetssökande inom området?

Vänligen kontakta:

 

Mysan Zetterström, Division Manager 

+46 (0)70 450 60 20
mysan.zetterstrom@hays.com
LinkedIn

 

 

 

 

Alla jobben

HaysSearchForm Portlet

CV upload

Öka chansen att bli matchad med relevanta uppdrag genom att ladda upp/ uppdatera ditt CV i vår databas.

Client reviews

 
Ett bra sätt att lära känna oss är via våra kunder och konsulter. Läs mer om våra tidigare samarbeten här.
 

Jobbbevakning

 
Ta del av intressanta jobb genom att skapa en jobbevakning.