Hays Expertområden

Hays Expertområden

Hays Expertområden

 
 
 

Teknik & Ingenjörer spec page

Teknik & Ingenjörer
Specialister på rekrytering inom teknik- och ingenjörsroller

   

Vi är ett av världens mest framgångsrika företag inom rekrytering och bemanning. Vår framgång bygger till stor del på att vi är experter på att rekrytera specialister- bland annat inom teknik.

Letar du efter en position som Anläggningsingenjör, Applikationsingenjör, Automationsingenjör, Brandingenjör, Designingenjör, Driftingenjör, Elkonstruktör, Energy Adviser, HSE-Manager, HVAC ingenjör, Logistics Manager, Mek/rörkonstruktör, Produktionschef, Processingenjör, Produktionsingenjör, Produktionsansvarig värme, Projektledare – industri, Projektledare – produktutveckling, R&D ingenjör, R&D Manager, Serviceingenjör, Supply Chain Manager, Systemingenjör, Teknisk säljare, Validerinsingejör? Hays team inom Teknik & Ingenjörer har kontinuerligt lediga tjänster i portföljen som kan accelerera din karriär.


Hays har affärsområden som motsvarar alla viktiga funktioner inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra medarbetare gedigen kunskap i form av studier och/eller arbetslivserfarenhet av det egna området. Vi kan det egna affärsområdet från insidan; vi vet hur marknaden ser ut, känner till utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar, har breda kontaktnät. I korthet – vi är experter på att rekrytera specialister.

Alla jobben

HaysSearchForm Portlet

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.

CV upload

Öka chansen att bli matchad med relevanta uppdrag genom att ladda upp/ uppdatera ditt CV i vår databas.

Jobbevakning

Ta del av intressanta jobb genom att skapa en jobbevakning.

Skapa jobbevakning