Hays Expertområden

Kontakta oss

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig oavsett om du är kund eller kandidat. Kontakta oss för fortsatt dialog om hur vi kan hjälpa just dig.

Sälj & Marknad spec page

Sälj & Marknad
Jobb Sälj & Marknad

   

Letar du efter ett jobb som marknadschef, produktchef, varumärkeschef, marknadsförare, kundansvarig, konceptutvecklare, sales manager, försäljningschef, mäklare, säljare, marknadsassistent eller marknadskommunikation specialist? Hays Sales & Marketing lägger kontinuerligt upp jobb i sin sälj- och marknadsföringsportfölj och kan få din karriär att accelerera.

Vi har stor erfarenhet av att rekrytera människor till det som är företagens mest offensiva funktioner. Människor som vet vad som krävs för att väcka intresse för företaget och dess produkter, som vet att vi köper det vi känner till och tycker om. För att lyckas måste man väcka positiva känslor samt förstå skillnaden mellan att sälja och att få folk att vilja köpa.

Det är människor som har ett energiskt målmedvete och som har förmågan att leverera, inte bara vad kunden vill ha utan vad kunden ibland inte ens har vågat drömma om. På Hays vet vi var dessa finns och hur vi får dem till er organisation.

HaysSearchForm Portlet

Jobbevakning

Ta del av intressanta jobb genom att skapa en jobbevakning.

Skapa jobbevakning

Karriärtips

Expertråd om jobbsökning, jobbansökan och intervjuteknik.

Ta del av våra experttips