Ekonomi & Finans Spec page

Ekonomi & Finans
Specialister på bemanning & rekrytering av ekonomiroller

 

Vi rekryterar och bemannar ett brett spektra av Ekonomi- och Finansroller. Exempel på vanliga roller: CFO, Ekonomiansvarig, Business Controller, Financial Controller, Controller, Redovisningschef, Redovisningsekonom, Redovisningsassistent, Lönekonsult, Ekonomiassitent samt roller inom Treasury.

Våra rekryteringskonsulter inom Ekonomi & Finans har lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut kvalificerade ekonomer. Vi har en insiktsfull förståelse och kunskap, vilket gör att vi attraherar och intresserar duktiga kandidater liksom det ger oss trygghet i att förstå våra uppdragsgivare och deras behov.

Hays har affärsområden som motsvarar alla de viktigaste funktionerna inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra experter gedigen kunskap, i form av studier och arbetslivserfarenhet, inom det egna området. Vi kan Ekonomi & Finans från insidan, Har god förståelse för marknaden, har koll på  utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar och har ett brett kontaktnät. I korthet – Vi är experter på att rekrytera och hyra ut specialister inom ekonomi.

 

Är du arbetsgivare och har en vakans inom Ekonomi & Finans eller är arbetssökande ekonom, vänligen kontakta

Andrea Eugenio Silvano, Affärsansvarig Konsultchef
Mejl: andrea.esilvano@hays.com
Telefon: 0046 (0)70 450 60 21

Alla jobben

HaysSearchForm Portlet

Jobbevakning

Ta del av intressanta jobb genom att skapa en jobbevakning.

Skapa jobbevakning

Karriärtips

Expertråd om jobbsökning, jobbansökan och intervjuteknik.

Ta del av våra tips