Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. Jag är
    Jag är

Apoteket samarbetar med Hays


Apoteket är ett dynamiskt företag som utvecklas hela tiden. Då behövs kompetenta medarbetare som är trovärdiga, initiativrika och engagerade. Hos Apotektet finns bra villkor och goda utvecklingsmöjligheter. Apoteket har cirka 5 000 medarbetare med många olika yrkesroller och arbetsuppgifter. Där finns stora möjligheter till utveckling. Anställda kan kombinera olika roller och kompetensområden på ett spännande och varierande sätt.

Just nu genomgår Apoteket en spännande förändringsresa där de bland annat söker engagerade och drivna personer. För drygt en vecka sedan ingick Hays ett sammarbete med Apoteket för att tillsätta nio stycken nya tjänster. Konceptutvecklare, kundansvarig och chef kliniska prövningar är bara tre utav de spännande tjänsterna Apoteket har att erbjuda.

Annonsen hamnade på DN, hemsidan och i tidningen, söndagen den 2:a och den 6:e februari. Vi på Hays är stolta att få samarbeta med Apoteket och ska med vår expertkompetens se till att få rätt person till rätt jobb. Det är så vi driver arbetslivet framåt.
                               

 

hays_888154        Apoteket

Om Hays 
Hays plc är ett specialistrekryteringsföretag som har totalt 7840 anställda och finns i 33 länder runt om i världen . Sedan starten i Sverige 2003 arbetar Hays Sverige inom olika expertområden: Office Support, Bygg & Fastighet, Chefsrekrytering, Ekonomi & Finans, HR, IT, Life Sciences, Sälj & Marknad och Teknik & Ingenjörer.
 
Våra konsulter arbetar enbart med denna typ av bolag och kandidater vilket ger ett gediget och ständigt uppdaterat kontaktnät. Rekryteringskonsulten kan  om sina marknaden och ansvarar för processen samt är din kontakt. Vår branscherfarenhet  ger oss förmågan att snabbt anpassa sökvägar och finna innovativa sätt att både hitta och attrahera kandidater till olika  bolag.

|