Varför välja Hays?

Varför välja Hays?

Ett liv på Hays

Livet på Hays
Att vara anställd hos oss

Hays arbetar i en högpresterande miljö där det är högt tempo och ständigt leveransfokus som gäller. Vi kallar vår kultur för en meritokrati; en kultur som förespråkar och belönar baserat på din personliga insats, eftersom vår bästa resurs är våra anställda.

Vi anställer personer baserat på deras potential och ger sen rätt förutsättningar för att lyckas genom utbildningar och coaching.

Som konsult på Hays kommer du arbeta nära såväl dina kunder som kollegor för att förstå kundens behov och leverera en fantastisk rekryteringstjänst. Genom att underhålla redan existerande relationer samtidigt som du arbetar för att utveckla nya kundrealtioner så skapar du förutsättningarna för din egen framgång.

En vanlig arbetsdag kommer du att aktivt söka efter och kontakta kandidater och kunder. Du kommer att presentera Hays för nya affärskontakter och intervjua kandidater för olika uppdrag som du arbetar med. Det är en krävande roll som förutsätter att du arbetar med stort driv, målmedvetenhet och en sence of urgency i ett högt tempo.