Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

Bygg & Fastighet

126

Vi är en av Europas ledande rekryteringsspecialister inom bygg- och fastighetsmarknaden. Vi rekryterar specialister på alla nivåer och har erfarenhet av de flesta områden inom branschen. Vår position har uppnåtts genom nära samarbete och kunskapsutbyte med fastighets- och byggmarknadernas ledande företag både i Sverige och runt om i världen.

Samarbetet har skänkt oss grundläggande förståelse för de krav som ställs på företag som är framgångsrika och ledande på en marknad där brist på kvalificerade medarbetare råder. Konkurrensen om kompetensen hårdnar, vilket innebär att rekryteringsprocessen måste professionaliseras och kvalitetssäkras. För att hitta marknadens bästa kandidater krävs förening av branschkunnandets lyhördhet och förståelse för den kontinuerliga attitydförändring som sker bland arbetssökande.

Hays har affärsområden som motsvarar alla de viktigaste funktionerna inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra medarbetare gedigen kunskap, i form av studier och arbetslivserfarenhet, inom det egna området. De kan sitt affärsområde från insidan, vet hur marknaden ser ut, känner till utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar och har breda kontaktnät. I korthet – de är specialister på att rekrytera specialister.
 

Module-Construction-&-Property-380px-x-160px_7

Rekryterar du nu?

Välj bland tre enkla sätt att snabbt hitta någon till din lediga tjänst.

Fyll i information om din lediga tjänst
Module-Construction-&-Property-380px-x-160px_9.jpg

Digitala rekryteringskompanjer

Våra digitala tjänster inkluderar webbdesign, videos, online-annonsering och onboarding.

Om Hays Digital & Creative