Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

Administration

af

Administrationen liknas ofta vid ett vitalt blodomlopp som är avgörande för hur bra ett företag fungerar. Ju bättre var och en av de olika administratörerna utför sitt arbete, desto bättre klarar företaget sin offensiva verksamhetsroll på marknaden. Vi ser därför administratörer som specialister med sitt unika intresse och kompetens samt sin individuella fallenhet.

Om man till det lägger den framrusande tekniska utvecklingen med allt mer anpassade datorstöd och andra tekniska lösningar tror vi att ni håller med oss om att administratörer ska ses som specialister.

Hays har affärsområden som motsvarar alla de viktigaste funktionerna inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra medarbetare gedigen kunskap, i form av studier och arbetslivserfarenhet, inom det egna området. De kan sitt affärsområde från insidan, vet hur marknaden ser ut, känner till utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar och har breda kontaktnät. I korthet – de är experter på att rekrytera specialister.
 

Module-Office-Admin-380px-x-160px_3.jpg

Rekryterar du nu?

Välj bland tre enkla sätt att snabbt hitta någon till din lediga tjänst.

Fyll i information om din lediga tjänst
Module-Office-Admin-380px-x-160px_1.jpg

Digitala rekryteringskompanjer

Våra digitala tjänster inkluderar webbdesign, videos, online-annonsering och onboarding.

Om Hays Digital & Creative
|