Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

Sälj & Marknadsjobb

SM4

Letar du efter ett jobb som marknadschef, produktchef, varumärkeschef, marknadsförare, kundansvarig, konceptutvecklare, sales manager, försäljningschef, mäklare, säljare, marknadsassistent eller marknadskommunikation specialist? Hays Sales & Marketing lägger kontinuerligt upp jobb i sin sälj- och marknadsföringsportfölj och kan få din karriär att accelerera.

Vi har stor erfarenhet av att rekrytera människor till det som är företagens mest offensiva funktioner. Människor som vet vad som krävs för att väcka intresse för företaget och dess produkter, som vet att vi köper det vi känner till och tycker om. För att lyckas måste man väcka positiva känslor samt förstå skillnaden mellan att sälja och att få folk att vilja köpa.

Det är människor som har ett energiskt målmedvete och som har förmågan att leverera, inte bara vad kunden vill ha utan vad kunden ibland inte ens har vågat drömma om. På Hays vet vi var dessa finns och hur vi får dem till er organisation.

Se alla jobb
Module-Sales-380px-x-160px_5.jpg

Jobbalarm

Ansök om Hays jobbalarm och låt oss göra sökningen åt dig.

Skapa jobbalarm
Module-Marketing-380px-x-160px_4.jpg

Karriärstips

Expertråd om jobbsökning, jobbansökan och intervjuteknik.

Läs mer
|

Följ Hays