Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

VARFÖR DU BORDE
VÄLJA HAYS

varfor_valja_hays.jpg

Hays är stolta över att vara ledande inom IT-contracting och vi är fast beslutna att ge våra kandidater:

Topprojekt
Vår enorma internationella spridning innebär att vi har starka relationer med viktiga arbetsgivare i branschen, och tillgång till de allra bästa projekten.

Service anpassad efter dina behov
Vi har konsulter vars uppgift är att underlätta för dig som IT-specialist både när det kommer till inriktning och plats, så att vi verkligen förstår just dig och dina behov; oavsett om det är ekonomiska frågor, möjligheter till teknisk eller personlig utveckling; eller att hantera din arbetstid på ett flexibelt sätt.

Säker betalning

Du kommer att dra nytta av stabiliteten som erbjuds från ett företag med över 9000 experter i 33 olika sektorer. Vi betalar alltid ut lön i tid och kan garantera att du kommer att få dina pengar i enlighet med villkoren i ditt kontrakt.
 
Flexibla möjligheter
Sammanfattningsvis erbjuder vi dig möjligheten att vara chef över ditt eget öde. När du flyttar till IT-contracting blir du det. Vi kommer att spara på din tid genom att leta efter nästa kund eller projekt, du behöver bara dyka upp, göra ett bra jobb och ta emot betalningen –  övrigt pappersarbete sköter vi.

Vårt expertområde