Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

Vad är IT-contracting

ITC.jpg

IT-contracting är helt enkelt när en IT-specialist fungerar som en entreprenör och själv säljer sina tjänster till en kund, där kontrakten ofta varierar från projekt till projekt. Dessa specialister är kontrakterade temporärt, oftast för att arbeta på individuella projekt, till skillnad från personal som är anställd permanent med tills vidare-kontrakt.

Att arbeta med Hays underlättar för både kunden och IT-specialisten
För IT-specialisterna agerar vi som en mellanhand och hittar företag som behöver deras kunskap. På Hays har vi redan ett stort nätverk med kontakter, vilket minskar oron i att inte veta vad nästa jobb är. Detta gör att våra IT-specialister bara behöver fokusera på att göra ett bra jobb.

Det hjälper också kunden, eftersom det tar tid att anställa någon om man vill att det ska bli lyckat. Dels behöver man skapa en specifikation för jobbet, göra en annons, sälja in det och dessutom sålla bland alla kandidater, intervjua och slutligen anställa någon. Sådana uppgifter kan distrahera från det jobb som man faktiskt ska utföra och här kan Hays hjälpa dig att spara tid. Eftersom vi redan har registrerade kandidater kan vi snabbt presentera de som vi tycker skulle passa för jobbet - du behöver bara intervjua och välja.

Att arbeta med Hays är ett snabbt och effektivt sätt att säkra rätt person för ditt företag.

Varför välja Hays