Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

Kontakta oss

HR-jobb

hr

Letar du efter en position som HR-chef, HR-konsult, teamleader? Hays Human Resources har kontinuerligt lediga tjänster i portföljen med jobb som kan få din karriär att accelerera.

HR har alltid fokus på företagets viktigaste område, medarbetarna. HR-funktionen har en nyckelroll inom alla mål och genomföranden, långsiktiga strategier och kortsiktig taktik. Detta gäller inte minst när det handlar om utveckling och utbildning i en snabbt föränderlig värld.

En viktig del i arbetet är att skapa förutsättningar för medarbetarna att bidra med sitt kunnande och personliga engagemang. Detta görs genom att skapa klarhet och struktur i arbetsbeskrivningar och flöden, liksom i återkopplingar och utveckling. Hays rekryteringskonsulter är specialister inom HR, genom egen erfarenhet och fortlöpande utbildning. De är väl förtrogna med hur man hittar kandidater med rätt inriktning och bakgrund oavsett om det krävs bred allmänkompetens eller mer uttalad specialistkunskap. Vidare har våra rekryteringskonsulter erfarenheten som krävs för att förstå de personliga egenskaper som är avgörande för olika roller inom HR-området.

Hays har affärsområden som motsvarar alla de viktigaste funktionerna inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra medarbetare gedigen kunskap, i form av studier och arbetslivserfarenhet, inom det egna området. De kan sitt affärsområde från insidan, vet hur marknaden ser ut, känner till utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar och har breda kontaktnät. I korthet – de är experter på att rekrytera specialister.
 

Se alla jobb
Module-HR-380px-x-160px_2.jpg

Jobbalarm

Ansök om Hays jobbalarm och låt oss göra sökningen åt dig.

Skapa jobbalarm
Module-HR-380px-x-160px_3.jpg

Karriärstips

Expertråd om jobbsökning, jobbansökan och intervjuteknik.

Läs mer
|

Följ Hays

Hays HR på Social Media

Registera ditt CV