Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

Bygg & Fastighetsjobb

126

Letar du efter en position som projektledare, fastighetschef, produktionschef, fastighetsförvaltare, konstruktör, CAD-projektör, pricing manager, BIM ansvarig eller Building Manager, affärområdeschef, teknisk förvaltare, energicontroller, energirådgivare, teknisk chef, projektchef, kalkylator? Hays Bygg & Fastighet uppdaterar kontinuerligt sin portfölj med jobb som kan få din karriär att accelerera. Med vår expertis ökar vi dina chanser till en lyckad kandidatpresentation för våra kunder.

Vi är en av Europas ledande rekryteringsspecialister inom bygg- och fastighetsmarknaden. Vi rekryterar specialister på alla nivåer och har erfarenhet av de flesta områden inom branschen. Vår position har uppnåtts genom nära samarbete med de ledande företagen inom bygg- och fastighetsindustrin i Sverige och övriga världen.

Samarbetet har skänkt oss grundläggande förståelse för de krav som ställs på företag som är framgångsrika och ledande på en marknad där brist på kvalificerade medarbetare råder. Konkurrensen om kompetensen hårdnar, vilket innebär att rekryteringsprocessen måste professionaliseras och kvalitetssäkras. För att hitta marknadens bästa kandidater krävs förening av branschkunnandets lyhördhet och förståelse för den kontinuerliga attitydförändring som sker bland arbetssökande.

Hays har affärsområden som motsvarar alla de viktigaste funktionerna inom näringslivet. Inom varje affärsområde har våra medarbetare gedigen kunskap, i form av studier och arbetslivserfarenhet, inom det egna området. De kan sitt affärsområde från insidan, vet hur marknaden ser ut, känner till utvecklingstrender, är förtrogna med kompetensbeskrivningar, kan sökvägar och har breda kontaktnät. I korthet – de är experter på att rekrytera specialister.

Se alla jobb
Module-Construction-&-Property-380px-x-160px_22.jpg

Jobbalarm

Ansök om Hays jobbalarm och låt oss göra sökningen åt dig.

Skapa jobbalarm
Module-Construction-&-Property-380px-x-160px_21.jpg

Karriärstips

Expertråd om jobbsökning, jobbansökan och intervjuteknik.

Läs mer
|

Registera ditt CV

Följ Hays