Skip to content
Hays - Recruiting experts worldwide
  1. Jag är
    Jag är

Hays värderingar


Våra värderingar hjälper oss att nå våra mål, att hitta rätt person till rätt plats. Vårt beteende, vår presentation och kommunikation inspireras av våra värderingar.

EXPERT

Du är en expert – eller en blivande expert – på att arbeta med professionell rekrytering för en viss bransch eller yrkeskategori. Du delar gärna med dig av dina kunskaper. Du månar om att vara en betrodd rådgivare åt dina kunder och du arbetar effektivt utan att någonsin tumma på kvaliteten.

AMBITIOUS

Du är öppen och positiv och skaffar dig snabbt en överblick över situationen. Du motiveras av att nå resultat och drivs av en stark önskan att hjälpa andra. Dessutom är du bra på att upptäcka möjligheter som leder till förbättringar och tillväxt.

INQUISITIVE

Du är nyfiken på vad som händer i omvärlden, som t.ex. marknadstrender och deras eventuella inverkan. Du är bra på att ställa intelligenta frågor som avslöjar sanningen bakom svaren. Du gräver alltid lite djupare för att bättre kunna förstå en person eller situation och du är skicklig på att skräddarsy en lösning som passar individens behov.

PASSIONATE ABOUT PEOPLE

Du motiveras av vetskapen om att ditt arbete skapar skillnad i människors liv. Du har medkänsla, lyssnar aktivt och är skicklig på att skapa förtroende. Du tycker om att bygga långsiktiga relationer och är en typisk lagspelare.