Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

Kultur och värderingar

Vår kultur präglas av affärsmässighet i en kund och målorienterad miljö. Vi vill vara en strategisk partner till våra kunder och det givna valet för våra kandidater under utvecklingen av deras karriär. Vår affärsmodell uppmuntrar och belönar baserat på prestation vad du har åstadkommit. Vi har ett team av drivna och engagerade kollegor som har roligt tillsammans på vägen till att nå våra individuella och gemensamma mål.

Vårt företag har fyra värdeord som definierar vilka vi är och vad vi gör. De karaktäriserar såväl det arbete vi gör som de anställda vi har under deras tid på Hays

hays_322367.jpg

Ambitiös

Vi bidrar med energi och hög aktivitet och är ambitiösa i att nå våra mål gentemot såväl kunder och kandidater som vårt team.

En passion för människor

Rekrytering är en bransch som handlar om människor och  värdefulla, långvariga relationer är vår högsta prioritet. Vi vill hjälpa företag och individer att nå upp till deras fulla potential och vara allt de kan vara.

Expert

Vi har expertkunskap om vår marknad och människorna som jobbar inom den. Våra konsulter arbetar alltid dedikerat inom ett specifikt område vilket möjliggör för de att bli specialister på just deras område.

Vetgirig

Att vara briljant inom rekrytering handlar om att vara nyfiken på människor och vilken värld de arbetar i. Det handlar om att ställa rätt frågor, hela tiden uppdatera sin kunskap och vilja lära sig mer. Vi vill veta!