Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.

Hays Talent Solutions
Sverige

hts_main.jpg

Tillfälliga resurslösningar

Vi erbjuder en komplett översikt och kontroll över era temporära resurser, inklusive konsulter, underkonsulter och andra interimslösningar.

För oss på Hays Talent Solutions så handlar det inte bara om att säkerställa det billigaste alternativet för dig som kund utan även om att vara den som levererar den kompetens som din verksamhet kräver. Och som naturligtvis är kvalitetssäkrad och redo att börja uppdraget när du behöver.

Vi har flexibiliteten att möta alla de olika krav som din organisation måste ta hänsyn till och ta itu med. Med hjälp av Hays Talent Solutions kan du addera värde och minska riskerna i din verksamhet.

Våra outsourcing-lösningar har utvecklats under 20 år och vi har därigenom slipat vårt erbjudande genom att jobba med samt hjälpa hundratals kunder.

Vi hjälper företag att förbättra hur de säkerställer den kompetens de behöver för att driva sin verksamhet. Vi hjälper till att spara tid och pengar, samtidigt som kvaliteten på anställningarna ökar.

Så oavsett vilken utmaning som din organisation och verksamhet möter så kan vi hjälpa er att lösa det.


Kontakta oss idag:

Mikaela Gustavsson Siegborn, Director Hays Talent Solutions

mikaela.gsiegborn@hays.com

Om du vill lära dig mer om våra globala talangslösningar och globala kunskaper, vänligen klicka här.

six_step.jpg