Den här sidan använder sig av cookies. Om du fortsätter godkänner du detta, men du kan ändra dina inställningar för cookies när som helst genom att följa "den här länken".


HAYS JOURNAL 13Hays Journal är en halvsårspublikation som ger insikt och nyheter inom HR och rekryteringsbranschen om den ständigt förändrade arbetsmarknaden. Nummer 13 är ute nu. För att ta reda på vad som finns i det senaste numret klicka här eller ladda ner vår nya Hays Journal-app till din iPad.

Huvudnyheter


Nytänk
En ny generation är nu på väg in I arbetsmarknaden - Generation Z, infödingarna i den digitala världen från mitten på 90-talet och framåt. Med dem, kommer ny kompetens, men också nya utmaningar. Hur kan företag hjälpa dem att anpassa sig, och vilket är det bästa och mest effektiva sättet att leda dem?

Implementera en kundorienterad företagskultur
Kundnöjdhet har länge varit väldigt viktig för företagen, men i en värld med sociala medier och digitala recensioner är det viktigare än någonsin för organisationer att ha positiva interaktioner. Vi undersöker hur företagen kan implementera en mer kundorienterad företagskultur.

Förbered dig att bli avbruten
Den ständigt digitala uppkopplingen påverkar varje industri i dagsläget vilket innebär att det längre inte finns något som ”business as usual”. Hur kan organisationer förbereda sig för att hantera detta?

Bortom fantasin
Caroline Roberts, Global Head of People och Talent på Zaha Hadid Architects, diskuterar hur företaget står inför livet efter dödsfallet av sin inflytelserika grundaren förra året. Hon talar också om sin karriär och de lärdomar hon har lärt sig.

En ny verklighet
Virtual Reality har länge funnits i olika former, men nu verkar det som att dess fulla potential på arbetsplatsen äntligen kommer att bli verklighet. Vi tittar på några av de praktiska tillämpningarna.

En annan version
Blindrekrytering präglas ofta som nyckeln till att ta itu med omedvetna fördomar och öka mångfalden. Vi pratar med några företag som har använt denna teknik för att ta reda på dess styrkor och begränsningar.