Den här sida använder cookies. Om du fortsätter nu accepterar du detta men du kan ändra dina inställningar här när som helst.


HAYS JOURNAL 14Hays Journal är en halvsårspublikation som ger insikt och nyheter inom HR och rekryteringsbranschen om den ständigt förändrade arbetsmarknaden. Nummer 14 är ute nu. För att ta reda på vad som finns i det senaste numret klicka här eller ladda ner vår nya Hays Journal-app till din iPad.

hays_1923809.jpg

 

Huvudnyheter


Rising up to the challenge
Deadline för data. Allmänna dataskyddsförordningen kommer att vara på plats från den 25 maj 2018. Det kommer att få långtgående konsekvenser för många företag.

The big idea
Utbrändhetskonsumtionen. Utbrändhet (där personal inte längre klarar av de krav som ställs på dem genom sitt arbete och privatliv) har blivit vanligare de senaste åren. Denna del går igenom hur företag kan stödja personal och plocka upp tecken tidigt.

Statistical snapshot
En blandning av oro och förtroende verkar sitta med många arbetare när de betraktar sin framtid.

Is Playtime Over?
Att ha ett coolt, lustigt kontor har varit ett hedersmärke för många företag de senaste åren. Vi är nu i en tid med öppna planyta med pingisbord i foajén. Men är detta verkligen vad anställda vill ha?